Ένα νέο όνομα μπήκε στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Ενρίκε αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (11.04.2019) με πρόβλημα στον δικέφαλο και θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Την ίδια στιγμή, ο Κάνιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Ζαμπά ο οποίος αύριο αναμένεται να μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Όσον αφορά τον Άκπομ, βγήκε στο γήπεδο φορώντας νάρθηκα και έτρεξε.
Στο… ευχάριστο της ημέρας για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ Μπίσεσβαρ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ. Την Παρασκευή ο “δικέφαλος του Βορρά” θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.