Ο επόπτης Καλφόγλου που έκρινε τον τελικό με την λανθασμένη κατοχύρωση του γκολ του Ενρίκε ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως θα παραιτηθεί άμεσα.
Στο 81′ ο Πέδρο Ενρίκε από το ύψος της μικρής περιοχής σκοράρει με το κεφάλι. Ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει το 2-1 αλλά ο παίκτης του «δικεφάλου» είναι σε αντικανονική θέση.
Ο δεύτερος επόπτης, Γιώργος Καλφόγλου, δεν δείχνει την παράβαση και κρίνει την έκβαση του τελικού. Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με τον Καλφόγλου να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
«Έκανα λάθος. Σας ζητώ συγγνώμη. Θα παραιτηθώ» ήταν τα όσα είπε ο βοηθός από την Θεσπρωτία!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.