Παντρεύτηκαν Φλορίντα Πετρουτσέλι και Αρης Γούτος- Η πρώτη φωτογραφία [εικόνα]

1 Min Read

Τον αγαπημένο της, Άρη Γούτο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

-Advertisement-
fitcare

Την αποκάλυψη έκανε ο επιχειρηματίας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram φαίνεται να κρατάει το χέρι της παρουσιάστριας, ενώ διακρίνεται το εντυπωσιακό μονόπετρό της.

Κάτω από την ανάρτηση του Άρη Γούτου, οι διαδικτυακοί του φίλοι άρχισαν  να εύχονται στο ζευγάρι να ζήσει.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Να σημειωθεί πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ πρόσφατα είχε αποκαλύψει στην Real Life πως θα κάνουν πολιτικό γάμο.

«Θα κάνουμε την άνοιξη αρχικά έναν πολιτικό γάμο, περισσότερο για γραφειοκρατικούς λόγους. Θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, μάρτυρες θα είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι του άνδρας μου. Ο θρησκευτικός μας γάμος θα γίνει μέσα στο 2019 και την ίδια μέρα θέλω να γίνουν και τα βαφτίσια του μωρού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Πηγή: iefimerida.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *