Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε περιοχές της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, εντόπισαν σε αγροτική περιοχή της Ηλείας, σε εγκαταλελειμμένο ελαιώνα που περιβάλλονταν από βάτα, καλλιέργεια φυτών κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν συνολικά (30) φυτά κάνναβης, πλήρως συγκομισμένα, σχεδόν στο σύνολό τους.
Επιπλέον, στον χώρο της φυτείας ανευρέθηκαν εκριζωμένα επί του εδάφους (83) τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης με ριζικό σύστημα, παρελθούσης καλλιεργητικής περιόδου.
Στη φυτεία είχαν διαμορφωθεί δύο ειδικοί χώροι, καλυμμένοι από καλαμιώνα στους οποίους υπήρχαν ανεπτυγμένοι σπάγκοι και σύρματα δεμένα σε κορμούς δέντρων, για την αποξήρανση των φυτών κάνναβης.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 11 κιλά και 291 γραμμάρια κάνναβης και 2.650 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.