Θέματα για καλά προετοιμασμένους υποψηφίους που κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς δε διάβαζαν επιλεκτικά και είχαν κατανοήσει και αφομοιώσει τις έννοιες, που το σχολικό βιβλίο διαπραγματεύεται.
Τα θέματα αντλήθηκαν κυρίως από το 1ο, 3ο, 6ο και 7ο κεφάλαιο καλύπτοντας ένα σημαντικό κομμάτι της εξεταζόμενης ύλης.
Τις άριστες επιδόσεις θα κρίνει η ετοιμότητα των υποψηφίων να ανταποκριθούν στο θέμα Δ και κυρίως στα ερωτήματα Δ1 και Δ3.
Δείτε στο video που ακολουθεί την ανάλυση των θεμάτων από τη Φιλόλογο Ρούλα Χορμόβα – Στεφανή.
Η πιο δυνατή ομάδα στη Φθιώτιδα υπογράφει με το κύρος της, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, την παρουσίαση των θεμάτων και εύχεται σε όλους τους μαθητές να δικαιωθούν.
Κάθε μέρα στο ρυθμό σας, στο ρυθμό των εξετάσεων, η πιο δυνατή ομάδα της ενημέρωσης με την πιο δυνατή ομάδα της γνώσης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.