Σε δύο περιπτώσεις υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις, υπήρξε σήμερα Δευτέρα 1-6-2025 μηδενισμός γραπτών, σε εξεταστικά κέντρα του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης και Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, Θανάση Κατσαγκόλη, ο μηδενισμός των γραπτών έγινε, λόγω κινητών τηλεφώνων που είχαν μαζί τους την ώρα της εξέτασης οι δύο υποψήφιοι.
Κατά τα λοιπά, όπως ανέφερε ο κ. Κατσαγκόλης, όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς άλλα προβλήματα στις εξετάσεις.
Πάντως ο αναπληρωτής του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης και προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κάλεσε τους υποψήφιους να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, σχετικά με το τι φέρουν μαζί τους την ώρα της εξέτασης.
πηγή protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.