Στο.. τραπέζι των διαπραγματεύσεων με έξι παίκτες αναμένεται να καθίσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο τους. Πιο συγκεκριμένα, τα συμβόλαια των Διούδη, Δώνη, Ινσούα, Γιόχανσον και Αποστολάκη ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020, ενώ έως τον Δεκέμβριο του 2020 έχει διάρκεια αυτό του Κουρμπέλης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”, στον Παναθηναϊκό επικρατεί αισιοδοξία για επίτευξη deal με τους Διούδη, Δώνη και Αποστολάκη, ενώ πιο δύσκολη αναμένεται να είναι η διαπραγμάτευση με τον Κουρμπέλη, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει για άλλη ελληνική ομάδα.
Με τον Ινσούα έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή και θα ακολουθήσει η πρόταση, ενώ με τον Γιόχανσον θα αρχίσουν οι συζητήσεις μέσα στο μήνα. Σε περίπτωση που υπάρξει “ναυάγιο” με κάποια από αυτές τις υποθέσεις, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για σχετική μετεγγραφική ενίσχυση τον ερχόμενο ιανουάριο.
Να αναφέρουμε ότι -σύμφωνα με τη “Sportime”, στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να κάνουν μια οικονομική υπέρβαση, προκειμένου να κρατήσουν τον Κουρμπέλη στην ομάδα.
newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.