Τρεις φιλικές αναμετρήσεις θα δώσει ο Παναθηναϊκός κατά την παραμονή του στην Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
“Για δεύτερη χρονιά σερί ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Tegelen της Ολλανδίας
Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 13.25 για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Από εκεί οδικώς θα βρεθεί στον τελικό προορισμό, στο Tegelen. Εκεί θα παραμείνει έως το Σάββατο 15 Ιουλίου, οπότε και θα αναχωρήσει μέσω Φρανκφούρτης για Αθήνα.
Στο διάστημα της παραμονής του στην ολλανδική πόλη ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα εξής φιλικά παιχνίδια:
– 8 Ιουλίου με αντίπαλο την FK Oleksandria από την Ουκρανία
– 11 Ιουλίου με αντίπαλο την KV Kortrijk από το Βέλγιο
– 14 Ιουλίου με αντίπαλο την Genclerbirligi από την Τουρκία
Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 18:00 (τοπική ώρα).”

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.