Ο κορονοϊός “χτύπησε” και πάλι την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Μετά την επιστροφή των “πράσινων” από τη Μόσχα, όλα τα μέλη υποβλήθηκαν σε τεστ για τον Covid-19 και δύο εξ’ αυτών βρέθηκαν θετικά στον ιό. Την Παρασκευή (16/4), άπαντες στον Παναθηναϊκό θα υποβληθούν σε νέα τεστ, προκειμένου να φανεί αν υπάρχει διασπορά του ιού στην ομάδα. Όπως είναι φυσικό, τα επόμενα παιχνίδια του συνόλου του Κάτας είναι στον… αέρα.
Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας μας από την Μόσχα το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4), όλα τα μέλη της υποβλήθηκαν σε ελέγχους για τον Covid-19 και δύο εξ’ αυτών διαγνώστηκαν θετικά στον ιό. Η κατάσταση των δύο νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.