Ο Παναθηναϊκός έχασε ουσιαστικά τη “μάχη” για το πρωτάθλημα και η παραμονή του Φατίχ Τερίμ είναι αμφίβολη για την επόμενη σεζόν, με τον Ερόλ Μπουλούτ να εμφανίζεται πλέον ως υποψήφιος για τη θέση του προπονητή.
Ο Μπουλούτ είναι φέτος προπονητής στην Κάρντιφ και στην Τουρκία είχε βρεθεί στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, αλλά και της Αλάνιασπορ του Τάσου Μπακασέτα, με τον οποίο μπορεί να συνεργαστεί ξανά στον Παναθηναϊκό.
Αυτό γράφουν τουλάχιστον τα τουρκικά Μέσα, τα οποία υποστηρίζουν ότι είχε ήδη επαφές και με τον Γιάννη Αλαφούζο για να αναλάβει τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό από το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Τούρκος τεχνικός είναι ιδιαίτερα γνωστός πάντως και στην Ελλάδα, αφού ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό, αλλά και τον ΟΦΗ, τη Βέροια και τον Ολυμπιακό Βόλου.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.