Παναθηναϊκός: Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Στέργος Μαρίνος

Με… Λερναία Ύδρα μοιάζουν οι οικονομικές οφειλές του Παναθηναϊκού προς πρώην ποδοσφαιριστές του, καθώς ενω τακτοποιεί τη μία έρχονται στην επιφάνεια άλλες περιπτώσεις.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αυτό το λέμε καθώς οι «πράσινοι» απέκτησαν έναν επιπλέον… μπελά, αφού ο Στέργος Μαρίνος κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, ζητώντας να του καταβληθούν από την «πράσινη» ΠΑΕ 54.000 ευρώ, που αντιστοιχούν σε δόσεις συμβολαίου που του οφείλονται.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που φόρεσε τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος από το 2009 ως το 2013 και πλέον αγωνίζεται στη βελγική Σαρλερουά, έστειλε αναλυτικό υπόμνημα στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίου προσβάλει την απόφαση της ΕΕΟΔ, με τον Παναθηναϊκό, τώρα, να καλείται να βρει και σε αυτό το θέμα λύση.

Πηγή: zougla.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *