Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας για τη Basket League και οι φίλοι των πρασίνων αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ.
Η πράσινη ΚΑΕ έχει ανακοινώσει γενική είσοδο στο παιχνίδι με αντίτιμο 7 ευρώ και έτσι οι φίλοι του Παναθηναϊκού “τρέχουν” να κλείσουν εισιτήρια, προκειμένου να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και να αποθεώσουν τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.
Αυτό θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πριν το μεγάλο ραντεβού στο Βερολίνο.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.