Με πολλά νέα πρόσωπα η 19μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα.
Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα (17/12/2015 – 17:00 OTE Sport 3) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί, με το πρόγραμμα των «πράσινων» να περιέχει ζέσταμα και παιχνίδι, ενώ οι Μπεργκ, Πέτριτς και Τελάντερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Φαίακες, που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Κέρκυρας για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στο Κύπελλο Ελλάδας.
Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Μαρινάκης, Χουχούμης, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Νίνης, Κλωναρίδης, Καρέλης, Λάμπρου και Ευαγγέλου.
Ο Ιταλός προπονητής θέλησε να ξεκουράσει τους Ζέκα, Εσιέν, Κουτρουμπή, Νάνο, Βέμερ οι οποίοι ήταν βασικοί στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τον Πέτριτς που είναι ούτως ή άλλως τραυματίας. Αντίθετα, πήρε στην αποστολή τους πιτσιρικάδες Λάμπρου και Ευαγγέλου, αλλά και τους Λουντ, Νίνη, που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Πηγή: Leoforos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.