Φωτογραφίες του ενός εκ των δύο δραστών της νέας επίθεσης που σημειώθηκε την Τρίτη στη Γαλλία, δημοσιεύει η DailyMail, αφότου ο εισαγγελέας Φρανσουά Μολάν αποκάλυψε ότι πρόκειται για τον 19χρονο Αντέλ Κερμίς.
Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Κερμίς σε διάφορες ηλικίες, με τις δυο από αυτές να χρονολογούνται από το 2011.
Σύμφωνα με τον Γάλλο εισαγγελέα, ο 19χρονος ο οποίος γεννήθηκε στη Γαλλία, βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από τις αρχές έπειτα από δύο αποτυχημένες του απόπειρες να φτάσει στη Συρία πέρσι.
Ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι το Μάρτιο του 2015, ο Κερμίς, με καταγωγή από την Ρουέν της Νορμανδίας όπου συνέβη η επίθεση, είχε προφυλακιστεί με κατηγορίες για σχέσεις με μια τρομοκρατική οργάνωση, πριν απελευθερωθεί υπό όρους να φεύγει από το σπίτι του για λίγες μόνο ώρες την ημέρα και είχε υποχρεωθεί να φοράει ηλεκτρονικό βραχιολάκι.
Συγκεκριμένα, ο 19χρονος επιτρεπόταν να φεύγει από το σπίτι του χωρίς επίβλεψη από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι, κάτι που του επέτρεψε να πραγματοποιήσει τη φρικτή δολοφονία του ιερέα της εκκλησίας Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ, με την υπόθεση να εξελίσσεται από τις 9 έως τις 11 το πρωί.
Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί να ταυτοποιήσει τον δεύτερο δράστη της επίθεσης και έφοδοι της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, δήλωσε ο εισαγγελέας Μολάν.


Πηγή: news.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.