Έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι παλικάρι. Και αυτή τη στιγμή δίνει την πιο σκληρή μάχη της ζωής του. Ο αγώνας με το «θεριό» είναι τιτάνιος. Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Βασιλείου είναι από τον περσινό χειμώνα και η δεύτερη μόλις πριν τρεις μέρες. Ο ηθοποιός έχει πλέον χάσει πάρα πολλά κιλά εξαιτίας των χημειοθεραπειών στις οποίες υποβάλλεται για να νικήσει τον καρκίνο.
Πληροφορίες λένε πως σύντομα θα γίνει νέος γύρος εξετάσεων για να διαπιστωθεί το πως έχει αντιδράσει ο οργανισμός του στο νέο κύκλο θεραπειών και αν ο όγκος στον πνεύμονα συρρικνώθηκε.

Από ‘κει και πέρα οι γιατροί του ηθοποιού θα αποφασίσουν πως θα συνεχιστεί η θεραπεία. Τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του έχουν αγωνία αλλά οι φίλοι τους τους στέλνουν καθημερινά κύματα αγάπης και τους στηρίζουν με κάθε τρόπο. Καλή δύναμη Γιώργο και σ’ αυτή τη μάχη θα βγεις νικητής!
πηγη-nassosblog

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.