Με μεγάλη χαρά, ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και φυσικά τα ΚΔΑΠ του Δήμου μας, σας παρουσιάζουν το Παιδικό Μιούζικαλ “Οι δύο Κόσμοι”,από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων, σε σκηνοθεσία, θεατρικά κείμενα και μουσική της Αλεξάνδρας Μέριανου και σε ενορχήστρωση, Μουσική Παραγωγή του Νικόλα Γαλανού.
Μετά από πολύμηνη προετοιμασία και δουλειά από όλο το δυναμικό των ΚΔΑΠ και κυρίως από τα παιδιά μας, το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε μία παράσταση από παιδιά για παιδιά αλλά και για όλους εμάς !

Λίγα λόγια για την Παράσταση:
Ο Ήλιος με το Φεγγάρι τσακώθηκαν, μοίρασαν όλα τα πλάσματα και έφτιαξαν δύο ξεχωριστούς κόσμους. Πρωταγωνιστής της Παράστασης είναι το Αστέρι που πεδικλώθηκε και έπεσε από τον κόσμο των Ονείρων στον Κόσμο του Φωτός. Μόνο που με τόσο φως δεν το αναγνωρίζει ως αστέρι αλλά ως απλή πέτρα. Οπότε το αστέρι σχεδόν χάνει τον εαυτό του για να ταιριάξει σε έναν άλλο κόσμο. Το φεγγάρι όμως θέλει το αστέρι του πίσω, βάζει στην άκρη των εγωισμό και συναντάει τον Ήλιο. Και τέλος καλό όλα καλά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.