Λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί όσον αφορά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αναζητήσει θεσμικά η Σούπερ Λίγκα.
Την Παρασκευή που εκπνέει η διορία, η διοργανώτρια θα στείλει κανονικά τα έγγραφα που της έχουν ζητηθεί από τον Γιώργο Βασιλειάδη, ακόμα κι αν δεν τα έχουν υπογράψει όλες οι ομάδες.
Από ‘κει και πέρα ωστόσο μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο συμβούλιο, ώστε να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τις αντιρρήσεις των τεσσάρων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ, Ξάνθη) και να βρεθεί μια άκρη.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.