Τη συμπαράσταση του κόσμου της στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΛ, αλλά και την τεράστια προσοχή του ώστε να μην υπάρξει οποιοδήποτε «παρατράγουδο», ζήτησε η ΑΕΚ.
Με ανάρτησή της στο Facebook, η ΠΑΕ έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας να την υποστηρίξουν στην προσπάθεια για το νταμπλ, προστατεύοντας παράλληλα τον σύλλογο.
Αναλυτικά το μήνυμα της ΑΕΚ
«Με στόχο το τρίτο νταμπλ της ιστορίας μας και το πρώτο, μετά από σαράντα χρόνια.
Βαδίζοντας με ηρεμία προς την δικαίωση στο τέλος μίας καταπληκτικής χρονιάς σε τρεις διοργανώσεις.
Με σεβασμό απέναντι στην ΑΕΛ, που είναι το τελευταίο εμπόδιο, πριν από την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή μας σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.
Και με τεράστια προσοχή, για μία ακόμα φορά, προστατεύοντας την ομάδα μας από τυχόν κινδύνους, αλλά και τις όποιες προκλήσεις.
Δεν αφήνουμε σε κανέναν το παραμικρό περιθώριο να κάνει ζημιά στην ΑΕΚ.
Το ραντεβού μας είναι το απόγευμα στο ΟΑΚΑ»!
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.