Παράπονα από την διαιτησία του Γιώργου Τάσση στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό (2-0 οι πράσινοι) στο ΟΑΚΑ έχουν οι “κυανόλευκοι”. Λίγο πριν το τέλος του ματς στην επίσημη σελίδας της ομάδας στο Facebook ανέβηκε το παρακάτω: “Ρε Τάσση το πήραμε το μήνυμα και δεν είναι θέμα οφθαλμίατρου”.

Το Lamianow επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιά Παπαιωάννου αναφορικά με την αποψινή διαιτησία. Ο ισχυρός άνδρας των “κυανόλευκων” αρκέστηκε λακωνικά σε μια και μόνο ατάκα: “Έχουμε παράπονα για την σημερινή διαιτησία από τον κ. Τάσση ορμώμενο εξ’ Ηπείρου. Το πήραμε το μήνυμα από τον κύριο Τάσση. Το πήραμε το μήνυμα από τα… αφεντικά”!
Στο ίδιο μήκος κύματος και το ποστάρισμα του Γιώργου Ποντίκα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Ποντίκας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα έστειλε το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα!

Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Αγαπητέ κ. Πανουργιά το «μεγάλο ψάρι, τρώει το μικρό», δεν πρόκειται στο παρόν & το μέλλον να δούμε «καθαρό» πρωτάθλημα…
Τουλάχιστον φανήκαμε σοβαρή ομάδα…με μόνο ROMANIC + ΤΟΥΡΑΜ στην επίθεση, δύσκολα το γκολ, Βασιλόγιαννης & Καραμάνος λείπει η εμπειρία ακόμη….