Ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, καθώς έχει αυξηθεί πολύ το κύμα εισόδου στη χώρα μας από την Αλβανία, ενόψει της αυστηροποίησης των μέτρων από αύριο, οπότε θα μπορούν να εισέρχονται ως 750 άτομα την ήμερα.
Πολλοί μάλιστα βρίσκονται στο σημείο εδώ και τρεις ημέρες και κοιμούνται στα αυτοκίνητα τους.
Το πρωί 10χρονο αγόρι που περίμενε μαζί με τους γονείς του βρήκε τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκε από ασθενοφόρο που κινούνταν προς το νοσοκομείο του Αγρυροκάστρου, σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία.
Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, έχει γίνει πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του συνοριακού σταθμού για την αποσυμφόρηση του όγκου των ταξιδιωτών χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν η πρόταση έγινε δεκτή.
Πηγή: skai.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.