Η Μόσχα αντιδρά στην ανακοίνωση για την παράδοση δεκάδων ευρωπαϊκών και αμερικανικών αρμάτων μάχης στο Κίεβο
Το Κρεμλίνο κατήγγειλε σήμερα «την άμεση ανάμιξη» των Δυτικών στη σύγκρουση στην Ουκρανία, μετά την ανακοίνωση για την παράδοση δεκάδων ευρωπαϊκών και αμερικανικών αρμάτων μάχης στο Κίεβο.
«Στη Μόσχα, το θεωρούμε αυτό άμεση ανάμιξη στη σύγκρουση και βλέπουμε ότι (αυτή η ανάμιξη) αυξάνεται», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.