Ουγγαρία: Φυλάκιση σε όσους παραπληροφορούν για τον κορωνοϊό

1 Min Read

Φυλάκιση πέντε ετών θα επιβάλλεται σε όσους χρησιμοποιούν τον κορωνοϊο για παραπληροφόρηση των πολιτών σύμφωνα με τον νέο νόμο που ετοιμάζεται να περάσει η κυβέρνηση της Ουγγαρίας.

-Advertisement-
fitcare

Με ποινές φυλάκισης θα έρχονται αντιμέτωποι όσοι προβαίνουν σε παραπληροφόρηση για τον κορωνοϊό σύμφωνα με το νέο νόμο που σκοπεύει να περάσει η κυβέρνηση της Ουγγαρίας.

Ο Βίκτορ Ορμπάν, του οποίου το κόμμα έχει τα δύο τρίτα της πλειονότητας των εδρών στο κοινοβούλιο, αναμένεται να θέσει σε ψήφιση το νομοσχέδιο από αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με αυτό, θα επιβάλλονται ποινές φυλάκισης μέχρι και πέντε χρόνια για όσους σκόπιμα χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό για να παραπληροφορήσουν τους πολίτες της Ουγγαρίας.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Να θυμίσουμε ότι η Ουγγαρία μετρά 408 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 13 θανάτους μέχρι στιγμής από τον κορωνοϊό.

Πηγή: athensvoice.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *