Μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών βούτηξαν για τον Τίμιο Σταυρό, στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά.
Τα μέλη των ΟΥΚ, απόστρατοι και εν ενεργεία, βούτηξαν στα παγωμένα νερά και στη συνέχεια πήραν αναμνηστικά και ευχές από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Το παρών στην τελετή έδωσαν η Φώφη Γεννηματά, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Κωστής Χατζηδάκης και η Ολγα Γεροβασίλη μεταξύ άλλων.





Παυλόπουλος: Η γιορτή των Φώτων μας διδάσκει να χαράξουμε το μέλλον που μας αναλογεί
Αμέσως μετά είπε στο μήνυμά του για την ημέρα «Η γιορτή των Φώτων, αυτή η λαμπρή γιορτή πρέπει να μας εμπνέει και να μας διδάσκει να χαράξουμε το μέλλον που μας αναλογεί. Το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας, ένα μέλλον που πρέπει να στηρίξουμε».
«Αυτό το μέλλον πρέπει να το βασίσουμε στην αλήθεια και στην αίσθηση του χρέους» κατέληξε στο μήνυμά του ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.