Όταν η Sam Bailey μπήκε το δωμάτιο για τις πρώτες οντισιόν του X Factor στην Αγγλία, κανείς δεν περίμενε πως θα ξεχώριζε. Φαινόταν ντροπαλή και μαζεμένη και ο τρόπος που παρουσίασε τον εαυτό της δεν έπειθε κανέναν. Και αυτό κορυφώθηκε όταν είπε πως δουλεύει υπάλληλος σε μια φυλακή.
Όταν η Sam Bailey μπήκε το δωμάτιο για τις πρώτες οντισιόν του X Factor στην Αγγλία, κανείς δεν περίμενε πως θα ξεχώριζε. Φαινόταν ντροπαλή και μαζεμένη και ο τρόπος που παρουσίασε τον εαυτό της δεν έπειθε κανέναν. Και αυτό κορυφώθηκε όταν είπε πως δουλεύει υπάλληλος σε μια φυλακή. Μετά από 1 λεπτό ξεκίνησε να τραγουδάει ένα κομμάτι της Beyonce που από τεχνικής άποψης είναι από τα δυσκολότερα της. Αμέσως φάνηκε πως η Sam ήταν γραφτό να είναι εκεί. Η εκτέλεσή της ήταν πραγματικά εκπληκτική!
Οι κριτές δεν πίστευαν στα αυτιά τους και θα δείτε και οι ίδιοι πως είναι πολύ δύσκολο να μην δακρύσει κανείς ακούγοντάς την. Η ταπεινή της στάση δείχνει το πόσο ειλικρινής και μοναδική είναι!
Απολαύστε την!
Credit: inspiremore.com

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.