Την έναρξη σεισμικών ερευνών από το Oruc Reis είχε ανακοινώσει μέσω twitter η τουρκική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον, την ώρα που πληροφορίες ανέφεραν ότι μονάδες του τουρκικού πολεμικού ναυτικού που βρίσκονταν στο Αιγαίο μετακινούνται προς τις βάσεις τους,
Όμως λίγο πριν τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος η τουρκική πρεσβεία, απέσυρε το tweet και έγραψε απλώς ότι το Oruc Reis είχε δηλώσει στις 21 Ιουλίου ότι θα ξεκινήσει τις έρευνες. Το γεγονός έχει προκαλέσει ερωτήματα και εύλογες απορίες.
Βάσει του χάρτη που δείχνει σε real time τις κινήσεις όλων των πολιτικών σκαφών στον κόσμο το τουρκικό ερευνητικό παρέμενε αγκυροβολημένο στα ανοικτά της Αντάλλειας.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.