Είναι οριστικό, σύντομα θα είναι και επίσημο… Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Το deal έκλεισε, θα είναι για δύο χρόνια και εκκρεμεί μόνο η ανακοίνωση.
Ο 49χρονος τεχνικός μετά το οριστικό τέλος του Ισπανού τεχνικού ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ, μετέβη στα γραφεία και αφού έφτασε εκεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε η χρυσή τομή.
Τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού αναμένεται να πλαισιώσει, όπως και στο «τριφύλλι», ο Μπλένταρ Κόλα, που κάνει τη διαδρομή Παναθηναϊκός-ΑΕΚ όπως είχε κάνει και σαν παίκτης. Πιθανώς να έρθουν και κάποιοι άλλοι συνεργάτες που είχε στο πλευρό του στο «τριφύλλι».
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.