Κλείδωσαν οι συνθήκες διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.
Συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη είχε σήμερα ο Σταύρος Κοντονής με θέμα τους… όρους διεξαγωγής του μεγάλου ραντεβού της 7ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ.
O τελικός θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο.
Αυτό οριστικοποιήθηκε στη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
Ιδού τι συμφωνήθηκε με βάση την ενημέρωση από το υπουργείο:
– ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών
– η ΕΠΟ θα λάβει 250 ονομαστικές προσκλήσεις για τις υποχρεώσεις της (Ενώσεις και ΔΣ)
– οι ομάδες θα λάβουν από 30 ονομαστικές προσκλήσεις
– η είσοδος των δημοσιογράφων θα γίνει με διαπιστεύσεις με ιδιαίτερη προσοχή στην έκδοσή τους
– την Παρασκευή οι λίστες των προσκλήσεων, που θα εκδίδονται με ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας, θα κοινοποιηθούν στην ΕΛΑΣ
– ο διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Σιδηρόπουλος που θα πλαισιωθεί με διεθνείς αξιολογημένους επόπτες.
– Η είσοδος ΟΛΩΝ θα γίνει με ταυτοποίηση της αστυνομικής τους ταυτότητας στην είσοδο.
onsports

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.