Από χθες το απόγευμα υπήρχε η πληροφορία περί αναβολής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.
Πλέον αυτό είναι οριστικό! Το ματς το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή δεν θα διεξαχθεί.
Ο Σταύρος Κοντονής έκανε αποδεκτό το αίτημα της ελληνικής αστυνομίας, η οποία ανέφερε ότι λόγω των δυνάμεων της που βρίσκονται στην Ειδομένη δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει την ομαλή εξέλιξη του αγώνα.
Ωστόσο πρόκειται για μια απόφαση η οποία έχει σχέση με τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό με τους υπεύθυνους να φοβούνται το ενδεχόμενο νέων επεισοδίων.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.