Ημερομηνία βρήκε η εμβόλιμη (15η) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με την διοργανώτρια αρχή να την ορίζει μέσω του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου στις 30/31 Ιανουαρίου. Μοναδικοί απόντες, ο Άρης, η Λαμία και η Ξάνθη, με την απόφαση να βγαίνει ομόφωνα μέσα σε 20 λεπτά, ενώ πριν την έναρξη του συμβουλίου ο οργανισμός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. To πολυαναμενόμενο ματς της Λαμίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 16.00.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής:
- ΑΕΚ – Λεβαδειακός
- Ξάνθη – Άρης
- Λαμία – Απόλλων Σμύρνης (30 /01)
- ΟΦΗ – Ατρόμητος
- Ολυμπιακός – Λάρισα
- ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
- Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός
- Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολη


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.