Lamianow.grLamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    ergasia 1 | Lamianow.gr
    Εβδομάδα αυξήσεων για περίπου 1 εκατομμύριο εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα λόγω αλλαγών στην άμεση φορολόγηση, δείτε παραδείγματα
    patra 4 | Lamianow.gr
    Πάτρα: 19χρονος και 17χρονη τα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος – Άμορφη μάζα το αυτοκίνητό τους
    dromos | Lamianow.gr
    Στην τελική ευθεία ο Ε65 – Παραδίδεται το πρώτο εξάμηνο του έτους
    vouliagmeni | Lamianow.gr
    ΔΕΔΔΗΕ: «Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί που συνδέουν το έργο στον Υμηττό με την τραγωδία στη Γλυφάδα»
    ekato | Lamianow.gr
    Γλυφάδα: Γιος δολοφόνησε τον πατέρα του και τον έβαλε σε πορτμπαγκάζ – Είχε σκοτώσει τη μητέρα του το 2014
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    gerofokas | Lamianow.gr
    Συγκινημένος ο 19χρονος Γεροφωκάς για το ντεμπούτο του στο Ολυμπιακός – Βόλος: «Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ στο Καραϊσκάκης»
    aekara | Lamianow.gr
    Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-1: Διπλό κορυφής με Γιόβιτς και Στρακόσα
    oly | Lamianow.gr
    Ολυμπιακός – Βόλος 1-0: Ο Ελ Κααμπί επανέφερε τους Πειραιώτες στην κορυφή της Super League
    w23 0013312672551 | Lamianow.gr
    Ο Ζαρουρί έστειλε τον Παναθηναϊκό στα νοκ-άουτ
    w22 21283612671838 | Lamianow.gr
    Μεγάλο «διπλό» στην Πόλη ο Ολυμπιακός
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λαμίας: Διακοπή της πολιτικής στήριξης στην παράταξη “ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λαμίας: Διακοπή της πολιτικής στήριξης στην παράταξη “ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ”

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Ιούλ 12, 2021 @ 22:18
3 Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE

Την παρακάτω ανακοίνωση-ενημέρωση μας απέστειλαν οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας και Βόρειας Λαμίας.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Πρόκειται να σημειωθεί για δύο ανακοινώσεις με το ίδιο κείμενο,  που υπογράφονται από κάθε οργάνωση ξεχωριστά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, οι οποίες διεξήχθησαν με το Νόμο Κλεισθένη και την απλή αναλογική.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιστεύοντας ότι ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί τον κορμό της δημοκρατίας, ήταν πάντα υπέρμαχος των συνεργασιών που στοχεύουν στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. Με τη λογική αυτή αποφασίστηκε το Σεπτέμβριο του 2019, η συνεργασία της δημοτικής παράταξης ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ που στηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με την παράταξη ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ του νυν Δημάρχου.

Δυστυχώς όμως, με τα νομοθετήματα Θεοδωρικάκου και Βορίδη που υποστηρίχθηκαν και υλοποιήθηκαν από την παράταξη ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ, η απλή αναλογική δεν εφαρμόστηκε ποτέ και η οποιαδήποτε συνεργασία παρέμεινε κενό γράμμα. Το δημοτικό συμβούλιο, από κυρίαρχο όργανο της δημοκρατικής έκφρασης όλων των πολιτών, μετατράπηκε σε διαδικαστικό όργανο, ενώ αντίθετα η οικονομική επιτροπή στην οποία την απόλυτη πλειοψηφία έχει η δημοτική αρχή, απέκτησε υπερεξουσίες που δε συνάδουν με τη διαφάνεια και τη δημοκρατία. Χαριστική βολή δόθηκε με το νέο εκλογικό νόμο που ψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία, ο οποίος γυρίζει το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης σε σκοτεινές εποχές και ουσιαστικά καταργεί κάθε προοδευτική μεταρρύθμιση που προέβλεπε ο νόμος Κλεισθένης.

Η οργάνωση μελών νότιας Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντιλαμβανόμενη το πολιτικό διακύβευμα και την συντηρητική στροφή που επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και για σοβαρούς λόγους πολιτικής διαφωνίας με τις πολιτικές που εφαρμόζει ο Δήμος Λαμίας, συνεδρίασε και αποφάσισε την διακοπή της πολιτικής στήριξης στην αυτοδιοικητική παράταξη ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ που «συνεργάζεται» με την παράταξη ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ του νυν Δημάρχου.

Είναι επιβεβλημένη η δημιουργία μιας νέας αυτοδιοικητικής παράταξης με τη συμμετοχή όλων των προοδευτικών δυνάμεων στο Δήμο Λαμιέων.

 

Απόφαση γενικής συνέλευσης

Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Λαμίας

Οργάνωσης Μελών Βόρειας Λαμίας

ANOSIA

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article rapid test lamia 28 1 | Lamianow.gr Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα των rapid tests
Next Article cms12173 | Lamianow.gr Δήμος Λοκρών : “Καθαρίζουμε τις παραλίες μας το Σάββατο 17 Ιουλίου”
3 Σχόλια
  • Ο/Η Δεν ξεχνω λέει:
    Ιούλ 13, 2021 @ 7:36 στις 7:36 πμ - 13/07/2021

    Βρε βρε το διαβάζω Εγώ νόμιζα ότι αυτοί είχαν στηρίξει τον δεξιό υποψήφιο που έχασε, ή κάνω λάθος? Δεν μου βγαίνουν τα νούμερα. Απ ότι θυμάμαι στη Λαμία ο Συριζα πήρε 31 στις εθνικές εκλογές, 17 στις Περιφερειακές και 7 στο Δήμο. Μιλάμε για τέτοια προδοσία. Αλλά όλα εδώ πληρωνο ται σύντροφοι. Καλή αντάμωση

    Απάντηση
  • Ο/Η Πολίτης λέει:
    Ιούλ 13, 2021 @ 1:40 στις 1:40 πμ - 13/07/2021

    Τώρα μας πείσατε…..ΜΕ τις λέξεις προοδευτικός….συντηρητικός να τις χρησιμοποιείται όπως βολεύει τον καθέναν …..πραγματικά ….τα συντριπτικά επιχειρήματα πείθουν. ……. Πάντως όσο και αν φωνάζει…..ο κοντός για το ύψος του……ψηλός δεν θα γίνει…..!!!
    Έτσι και κάποιοι πολιτικοί οργανισμοί…..φωνάζουν μόνο ότι είναι προοδευτικοί………ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ……ΟΜΩΣ….

    Απάντηση
  • Ο/Η ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λέει:
    Ιούλ 12, 2021 @ 22:47 στις 10:47 μμ - 12/07/2021

    Μπράβο, τι τη θέτε την παράταξη, πάλι δεξιούς θα ψηφίσετε, πρώτη φορά θα είναι.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
12°C
Lamia
overcast clouds
13° _ 11°
88%
1 km/h
Κυ
16 °C
Δε
13 °C
Τρ
13 °C
Τε
16 °C
Πε
16 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

InCollage 20260125 112701803 | Lamianow.gr
FeaturedΒΟΙΩΤΙΑ

Αλλαγές στη διοικητική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Ελλάδα – Στο Αρχηγείο ο Χρήστος Παπαφιλίππου, φαβορί για ΓΕΠΑΔ Στερεάς ο Κωνσταντίνος Πελεκάνος

kokotsakis | Lamianow.gr
LAMIA POLIS 87.7TOP STORIES

Τέμπη vs Ισπανία – Β. Κοκοτσάκης: Γιατί στα Τέμπη υπήρξε πυρόσφαιρα και στην Ισπανία όχι (Vid)

ekab lamia 750x375 1 | Lamianow.gr
TOP STORIESΕΥΒΟΙΑ

Τραγωδία στην Εύβοια: 80χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης