Ο Ορέστης Τσανγκ ήταν ο παίκτης που αποχώρησε την εβδομάδα που μας πέρασε από το Survivor και έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Λίγο πριν αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο, έκανε μια νοσταλγική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook.
«Μετά από 89 μέρες, τελειώνει ένα όμορφο ταξίδι… Γεμάτος περιπέτειες, καινούριες γνώσεις χαραγμένες» στο μυαλό και στην ψυχή μου. Ένα καινούριο ταξίδι ξεκινάει…», έγραψε ως σχόλιο στη φωτογραφία που ανέβασε.
Ο Ορέστης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του είχε εκφράσει τη στεναχώρια του για την αποχώρηση του. Ο «Κινέζος από τη Θεσσαλονίκη», όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, είπε χαρακτηριστικά: «Το όμορφο ταξίδι του survivor τελείωσε για εμένα…Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Δεν το περίμενα να φύγω στην πρώτη ψηφοφορία. Όμως αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι θέλει να κάτσουν οι συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι, εγώ μένει μόνο να το δεχτώ… Κρατάω μόνο τα θετικά από τις ογδόντα τόσες μέρες και προχωράω»!
Πηγή: Protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.