Στη συμπλοκή συμμετείχαν περίπου 50 άτομα
«Μπαρούτι» μυρίζει πλέον η κατάσταση στα περισσότερα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στην επικράτεια καθώς είναι συνεχόμενα τα περιστατικά με επεισόδια και τραυματισμούς όπως συνέβη το τελευταίο 48ωρο σε Μυτιλήνη και Λέσβο.
Στο Ωραιόκαστρο ένας 18χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα μετά από καβγά για έναν… φορτιστή.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αρχικά δύο άτομα είχαν φραστική αντιπαράθεση για το φορτιστή κινητού και γρήγορα η κατάσταση κλιμακώθηκε με την εμπλοκή περίπου 50 ατόμων.
Ακολούθησαν γροθιές και ξύλο το οποίο σταμάτησε όταν υπήρξε ο τραυματισμός του 18χρονου.
Στον καταυλισμό έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον νεαρό μετανάστη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.