Τη χορήγηση κρατικών ενισχύσεων ύψους 8,9 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς ανθέων ανακοίνωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.
Συγκεκριμένα, ο ΟΠΕΚΕΠΕ κατέβαλε σε 1.070 γεωργούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής ανθέων το ποσό των 8.912.750 ευρώ.
«Σκοπός της χορήγησης της εν λόγω κρατικής ενίσχυσης» όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός «είναι η στήριξη των παραγωγών ανθέων όλης της χώρας, λόγω σοβαρής μείωσης του εισοδήματός τους για το έτος 2020, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19) και της συνακόλουθης απαγόρευσης πώλησης ανθέων από σημεία πώλησης».
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.