OPAP Arena: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έγινε σημαία από τους οπαδούς της ΑΕΚ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Το όνειρο των οπαδών της ΑΕΚ είναι πλέον πραγματικότητα, αφού το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, η OPAP Arena, έχει πάρει… σάρκα και οστά, χάρη στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σε λίγες ώρες θα γίνουν τα εγκαίνια της περιβόητης “Αγιάς Σοφιάς”, η οποία και αποτέλεσε ένα ιστορικό πρότζεκτ για την ΑΕΚ, αλλά και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο “ισχυρός άνδρας” της ΠΑΕ ΑΕΚ έβαλε εξ αρχής στόχο τη δημιουργία του “σπιτιού” της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και παρά τις αντιξοότητες, κατάφερε να το φθάσει μέχρι τέλους. Ως εκ τούτου, αναμένεται να αποθεωθεί και από τον κόσμο της ΑΕΚ στα εγκαίνια της OPAP Arena και μάλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν πάρει μαζί τους και σημαίες της Ένωσης με το πρόσωπό του.

MEL 1 | Lamianow.gr

newsit.gr

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *