Η ισοπαλία στην Ξάνθη (1-1) και η αύξηση της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους επτά βαθμούς έφεραν την έκρηξη των οπαδών του ΠΑΟΚ. Μετά τις αντιδράσεις που υπήρχαν στο γήπεδο με συνθήματα, υπήρξε και συνέχεια.
Πολλοί αγανακτισμένοι φίλοι της ομάδας, περίπου 100 άτομα, έστησαν μπλόκο στο πούλμαν της αποστολής στα διόδια της Εγνατίας και εξέφρασαν σε έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας.
Εκείνος που τα άκουσε περισσότερο ήταν ο Αμπέλ Φερέιρα, ενώ αποδοκιμάστηκαν σχεδόν όλοι με τον κόσμο να εκφράζει την αγανάκτησή του για τις εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων.
Μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση των φίλων του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη στην Τούμπα, όπου αν δεν υπάρξει μεταμόρφωση της ομάδας ίσως υπάρξουν ακόμη πιο έντονες αντιδράσεις.
Πηγή: www.sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.