Ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό σήμερα το πρωί στον Δομοκό όπου θρηνεί έναν ακόμη νέο άνθρωπο από την πανδημία του κορωνοϊού
Η Ειρήνη Γιαννοπούλου μητέρα 2 παιδιών, από την Ομβριακή Δομοκού έφυγε σε ηλικία 45 ετών και ενώ είχε διασωληνωθεί εδώ και αρκετές μέρες σε Νοσοκομείο της Αθήνας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε
Η άτυχη Ειρήνη ήταν η σύζυγος του Νίκου Καμήτσου που έφυγε από την ζωή στις 15/12/2021 μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό.
Καλό ταξίδι Ειρήνη
mirmidones.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.