Οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ρωσίας για την επίτευξη συμφωνίας στο θέμα της Συρίας είναι δύσκολες και εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρές διαφορές, παραδέχθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα.
«Οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται από καιρό να βρουν έναν τρόπο για να μειωθεί η βία και να βελτιωθεί η ανθρωπιστική αρωγή στη Συρία, όμως θα είναι δύσκολο να προχωρήσουν στην επόμενη φάση αν δεν υπάρξει συμμετοχή από τη Ρωσία», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου στην πόλη Χανγκτζόου όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής των G20.
Νωρίτερα, ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε δηλώσει πως οι ΗΠΑ βρίσκονται κοντά σε μια συμφωνία με τη Ρωσία για τη Συρία, όμως μένουν να επιλυθούν μερικά θέματα.
Μια συμφωνία μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και αργότερα σήμερα, δήλωσε ο αξιωματούχος αυτός στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.