Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε 15.333 βαθμούς κι έστειλε το μήνυμα στους αντιπάλους του για το ποιος είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
Μετά τους μέχρι τώρα προκριματικούς ο μόνος που μπορεί να τον ανταγωνιστεί είναι ο Κινέζος Λιου Γιανγκ ο οποίος βαθμολογήθηκε με 15.300.
Από εκεί και πέρα είχαμε τον Αρτούρ Ζανέτι με 14.900, τον Ντένις Αμπλιάζιν (Ρωσία) με 14.800 και τον έτερο Κινέζο, Χάο Γιου με την ίδια βαθμολογία.
Η οκτάδα των φιναλίστ, καθώς και η οριστική σειρά πρόκρισης του Πετρούνια, θα προκύψει μετά τη διεξαγωγή του 3ου και τελευταίου ομίλου (13:30 – 16:00 ώρα Ελλάδας). Σ’ αυτόν θα συμμετάσχουν οι τρεις νικητές των μεταλλίων στο προπέρσινο παγκόσμιο πρωτάθλημα: Ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ, ο Ιταλός Μάρκο Λονταντίο και ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ.Ο τελικός των κρίκων είναι στις 2 Αυγούστου στις 11 το πρωί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.