Χωρίς τις αισθήσεις του φέρεται να εντοπίστηκε πριν από λίγα λεπτά στο φαράγγι του Ορλιά στον Όλυμπο, ο αγνοούμενος οδηγός canyoning.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, ο οδηγός εντοπίστηκε από την ΕΜΑΚ με πολλαπλές κακώσεις, ενώ φέρεται να μην έχει τις αισθήσεις του.
Αυτή την ώρα συνεχίζεται η επιχείρηση στον Όλυμπο για τη μεταφορά του σε ασφαλές σημείο και στη συνέχεια αναμένεται να παραδοθεί στο ΕΚΑΒ.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Λιτοχώρου στον Όλυμπο, πλησίον του οικισμού Διον, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για έναν οδηγό canyoning, ο οποίος ηγείτο ολόκληρης ομάδας.
Οι μαρτυρίες των υπολοίπων μελών της ομάδας, αναφέρουν πως ο οδηγός παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε σημείο του ρέματος Ορλιά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως επρόκειτο για ομάδα 11 ατόμων που έκανε canyoning, με όλα τα υπόλοιπα μέλη να είναι καλά στην υγεία τους και να βρίσκονται σε ασφαλές σημείο.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο σημείο επχειρεί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του, ενώ στη «μάχη» της έρευνας, έχουν ριχτεί και εθελοντές διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Συγκεκριμένα, επιχειρούν, 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα και μεταβαίνουν, 6#πυροσβέστες από τις Π.Υ. Λιτόχωρου και Κατερίνης, 10 πυροσβέστες από 2η και 8η Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και ομάδα Σ.μη.Ε.Α

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.