Η… πρωτάρα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις Ολυμπίκ Ντόνετσκ, θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ στη προσπάθειά του να προκριθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η ουκρανική ομάδα, ιδρύθηκε το 2001 και πήρε πέρυσι για πρώτη φορά το εισιτήριο για την διοργάνωση, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… άγνωστη για τον δικέφαλο του βορρά.
Το πρώτο παιχνίδι, θα γίνει στις 27 Ιουλίου στην Ουκρανία, ενώ η ρεβάνς στις 3 Αυγούστου στην Τούμπα.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.