Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι εκείνος που πήρε τη θέση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, από τη στιγμή που ο Σέρβος μέσος αποχώρησε με προορισμό την Αγγλία για να αγωνιστεί στην Κρίσταλ Πάλας.
Φαίνεται ότι ο Πάουλο Μπέντο εμπιστεύεται τον Έλληνα χαφ, ο οποίος δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία που του δίνεται να πάει χαμένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΠΟΕΛ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 24χρονο άσο, όμως η απάντηση των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν αρνητική.
Και μάλιστα με εισήγηση του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος δείχνει πως θέλει να τονώσει κι άλλο το ελληνικό στοιχείο στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.