Βαρόμετρο για την εικόνα των «ερυθρόλευκων» θεωρεί τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο νέος κόουτς των Πειραιωτών.
Ο Τάκης Λεμονής στηρίζει πολλά στην παρουσία του Κώστα Φορτούνη και θεωρεί πως ο διεθνής άσος είναι αυτός που θα μπορέσει να «σηκώσει» στις… πλάτες του τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο φινάλε της φετινής σεζόν, όπου στόχος είναι η εξασφάλιση και του φετινού τίτλου, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Για τον λόγο αυτό, ο 57χρονος προπονητής είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Κώστα Φορτούνη, όπου, φέρεται πως τον ντόπαρε ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας, δείχνοντάς του πως τον θεωρεί τον ηγέτη της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. «Είσαι παίκτης που γουστάρω να βλέπω να παίζει μπάλα και είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να σε προπονήσω» , φέρεται πως ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.
Παράλληλα, ανάλογα ήταν τα λόγια και του τεχνικού τιμ των «ερυθρόλευκων» στον Έλληνα άσο: «Ξέρεις πόσο σημαντικός είσαι για την ομάδα και επειδή έρχονται δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θέλουμε να τα δώσεις όλα»
Πάντως, ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν είναι ο μόνος που έχει δεχθεί τις… ντόπες του Τάκη Λεμονή, καθώς κάτι ανάλογο έχει γίνει και με τους Εστεμπάν Καμπιάσο και Αντρέ Μάρτινς, οι οποίοι θεωρούνται από τους βασικούς άξονες του Ολυμπιακού και ποντάρει πολλά ο Έλληνας κόουτς.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.