Οκτώ άνθρωποι πέθαναν στην Ιταλία από επιπλοκές της γρίπης, από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα. Παράλληλα, τα άτομα που παρουσίασαν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας εξαιτίας της γρίπης είναι εξήντα τρία. Το Ιταλικό Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας υπογραμμίζει ότι οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους εξαιτίας του ιού είχαν και προϋπάρχουσα βεβαρημένη κατάσταση υγείας, λόγω χρόνιων παθήσεων. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, τα κρούσματα αναμένεται να αγγίξουν τα επτά εκατομμύρια, με σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι.
Τις ημέρες αυτές ο ιός της γρίπης βρίσκεται στην φάση της μέγιστης διάδοσής του, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται σε πολλές περιοχές της Ιταλίας και της επιστροφής των παιδιών στα σχολεία, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.