«Αυτό που πρέπει να σκεφτεί κανείς και όσοι μας κουνούν το δάχτυλο είναι ποια ήταν η δική τους αντίδραση σε αντίστοιχες περιπτώσεις», δήλωσε πολύ χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχετικά με την παραίτηση του Θέμη Χειμάρα.
Η παραίτηση του κ. Θέμη Χειμάρα και οι εξηγήσεις που έδωσε καλύπτουν το θέμα, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτηθείς για την παραίτηση του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ.
«Αυτό που πρέπει να σκεφτεί κανείς και όσοι μας κουνούν το δάχτυλο είναι ποια ήταν η δική τους αντίδραση σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Όχι μόνο βουλευτές αλλά και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ είχαν τα ίδια ζητήματα. Σας θυμίζω την Όλγα Γεροβασίλη και τον Αλέκο Φλαμπουράρη. Να μου θυμίσει κάποιος ποια ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως καμία. Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα που έχουν νομική και ηθική διάσταση».
Ερωτηθείς για τις διαφορές που έχει η υπόθεση Χειμάρα με την υπόθεση Πάτση ο κ. Οικονόμου είπε: «Οι διαφορες είναι πολλές. Ο κ. Πάτσης αρνήθηκε να παραιτηθεί από την βουλευτική του ιδιότητα και διαγράφηκε».
Επίσης ο κ. Οικονόμου είπε ότι ο παραιτηθείς βουλευτής δεν επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Το 99% των πολιτών της χώρας που δεν βρέθηκε σε αντίστοιχη περίπτωση; Έχετε μήπως να πείτε κάτι για αυτό;