Σε μια αξιέπαινη κίνηση (για να λέμε και τα καλά της) προέβη η Super League.
Έπειτα από πρωτοβουλία του Γιώργου Στράτου θα δοθεί το ποσό των 100.000 ευρώ στην οικογένεια του, Γιώργου Μπαλταδώρου, του αδικοχαμένου πιλότου του Mirage 2000-5 που κατέπεσε χθες (12/04) εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.
Άφησε πίσω του μια γυναίκα και δύο παιδιά και ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής έστειλε επιστολή στις ομάδες του συνεταιρισμού, κάνοντας έκκληση για εκταμιευθεί το συγκεκριμένο ποσό, που υπάρχει στα ταμεία της Λίγκας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.