Έκκληση προς τα ΜΜΕ απευθύνει η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε την Παρασκευή (09.04.2021).
Με δελτίο τύπου των δικηγόρων τους που ανέλαβαν την υπόθεση, ζητούν από τα μέσα ενημέρωσης να μην αναπαράγουν σενάρια για το τι έχει συμβεί.
Στο δελτίο τύπου επίσης αναφέρεται πως οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Παναγιώτης Κάσσης ανέλαβαν να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του
Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται
«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί
Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.
Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη».
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.