Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    syllipsi xeiropedes 1536x745 1 | Lamianow.gr
    Πάτρα: Δύο ακόμη προφυλακιστέοι για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου σε νυχτερινό κέντρο
    camping 1 | Lamianow.gr
    Φοινικούντα: Η απολογία του ανιψιού για το διπλό έγκλημα στο κάμπινγκ – Η νύχτα στο καζίνο λίγες μέρες πριν
    mpralos 5 | Lamianow.gr
    Κυβερνητικές πηγές για αγρότες: Μικρή μειοψηφία τινάζει στον αέρα τον διάλογο -Αν κλιμακώσουν, τον λόγο έχουν οι Αρχές
    lora 1 | Lamianow.gr
    Φωτογραφία ντοκουμέντο πριν την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας στην Πάτρα: Συνάντησε άγνωστο ηλικιωμένο άνδρα
    anemoi | Lamianow.gr
    Το πλοίο Express Skopelitis «παλεύει» με τα κύματα και τους θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο – Εντυπωσιακό βίντεο
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    mantalos | Lamianow.gr
    Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάνταλος μπήκε στο Top-50 όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα
    ataman | Lamianow.gr
    Αταμάν: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 40 πόντους, αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως εκείνος και στο πρωτάθλημα»
    levadiakos | Lamianow.gr
    Λεβαδειακός – Βόλος 3-1: Πετάει για Ευρώπη
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ - Οι Κεχαγιάς – Τσαούσογλου με Φορντ κέρδισαν το AUTOVISION Ράλι Φθιώτιδας

ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑΦΘΙΩΤΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Κεχαγιάς – Τσαούσογλου με Φορντ κέρδισαν το AUTOVISION Ράλι Φθιώτιδας

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Ιούν 18, 2019 @ 8:08
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
5 Min Read
SHARE

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 36ο AUTOVISION Ράλι Φθιώτιδος το οποίο αποτέλεσε τον 3ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος, που είχε ως νικητές τους Γεώργιο Κεχαγιά – Μάριο Τσαούσογλου με το Ford Fiesta R5.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Οι νικητές κατάφεραν να επικρατήσουν και στις τέσσερεις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα με το Ford Fiesta R5, μη αφήνοντας περιθώρια στους διώκτες τους, σημειώνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους μετά το Εαρινό Ράλι, σκαρφαλώνοντας και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι περσινοί πρωταθλητές Γιάννης Μπαντούνας – Κωνσταντίνος Σούκουλης (Mitsubishi EVO VI), που κινήθηκαν συνετά μη μπορώντας να ακολουθήσουν τον ρυθμό των πρωτοπόρων.

rally53 | Lamianow.gr

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Την τριάδα συμπλήρωσε το πλήρωμα που ταξίδεψε από την Κύπρο για να βρεθεί στο 36ο AUTOVISION Ράλι Φθιώτιδος Petros Panteli – Pampos Laos (Mitsubishi EVO X).

Στην τέταρτη θέση ο συνεχώς βελτιωμένος Γεώργιος Βασιλάκης – Νικόλαος Μουζάκης (Ford Fiesta R5), πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, με τον πολύ γρήγορο Γιάννη Άκρατο – Ευάγγελο Άκρατο (Peugeot 208 VTI 125), να συμπληρώνει την πεντάδα και να κερδίζει και την κατηγορία της F2.

Στην κατηγορία της F2, για τα αυτοκίνητα με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς νικητές αναδείχθηκαν οι Γιάννης Άκρατος – Ευάγγελος Άκρατος (Peugeot 208 VTI 125), οι οποίοι μετά την εγκατάλειψη των πρωτοπόρων μέχρι και την δεύτερη Ειδική Διαδρομή Δίβρη Ι, EL NAK Jr – Ανδρέα Βίγκο (Renault Clio Sport), απλά χρειάστηκε να κάνουν ένα συνετό αγώνα, καθώς είχαν μεγάλη διαφορά από τους εκπληκτικούς και ταχύτατους τοπικούς οδηγούς Θεόδωρο Τσάκαλο – Δημήτριο Φαρακλιώτη (Toyota Yaris), οι οποίοι ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και πρώτοι στην C6 / A5, με τους Κωνσταντίνο Αντωνίου – Απόστολο Μακάριο (Ford Escort RS 2000), να συμπληρώνουν το βάθρο.

Ατυχώς, ο αγώνας είχε συνολικά 11 εγκαταλείψεις, από τα 29 πληρώματα που εκκίνησαν τον αγώνα, εκ των οποίων κάποια με εξόδους από το δρόμο χωρίς βέβαια σοβαρές συνέπειες. Άλλα πληρώματα στερήθηκαν τη σημαία του τερματισμού λόγω μηχανικών προβλημάτων.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά όλους τους αγωνιζόμενους που στήριξαν με την παρουσία τους ακόμη μια διοργάνωση, τους θεατές που βρέθηκαν στο Service Park, στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας και φυσικά στο βουνό.

rall51 e1560727219240 | Lamianow.gr

Για ακόμη μία φορά δίπλα στον αγώνα βρέθηκε η Τοπική κοινωνία αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που ήταν ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Π.Ε. Φθιώτιδας, καθώς και το Επιμελητήριο ήταν δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών

Γεώργιος Κεχαγιάς – Μάριος Τσαούσογλου (Ford Fiesta R5) Νικητές αγώνα: Καταφέραμε και επικρατήσαμε σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, καθώς οι συνθήκες λόγω ζέστης ήταν αρκετά δύσκολες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, να ευχαριστήσω την ομάδα και όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας.

Γιάννης Μπαντούνας – Κωνσταντίνος Σούκουλης (Mitsubishi EVO VI) 2οι γενικής: Συγχαρητήρια στους Κεχαγιά – Τσαούσογλου, κινηθήκανε πολύ γρήγορα και μας κέρδισαν δίκαια. Εμείς προσπαθήσαμε για ότι καλύτερο, αρκεστήκαμε στην δεύτερη θέση και τους πολύτιμους θαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Petros Panteli – Pampos Laos (Mitsubishi EVO X) 3οι γενικής: Είμαστε τρομερά χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο βάθρο ενός αγώνα που μας αρέσει πολύ. Οι Ειδικές Διαδρομές είναι απίστευτες και η Λέσχη έχει κάνει φανταστική δουλειά. Εμείς προσπαθήσαμε να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα αλλά αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο. Όλα πήγαν όμως μια χαρά και είμαστε χαρούμενοι που τερματίσαμε.

Γιάννης ‘Ακρατος – Ευάγγελος Άκρατος (Peugeot 208 VTI 125) Νικητές κατηγορίας F2: Για εμάς ο αγώνας κύλησε πολύ ομαλά, πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η νίκη στην κατηγορία μας, αυτό έγινε ακόμη πιο εύκολο όταν δυστυχώς οι EL NAK Jr – Ανδρέας Βίγκος εγκατέλειψαν. Ο αγώνας ήταν πολύ όμορφος και αρκετά δύσκολος, κατά την γνώμη μου η γνώση των ειδικών έπαιζε μεγάλο ρόλο όπως φαίνεται και από τα περάσματα τψν Τσάκαλου – Φαρακλιώτη. Συνεχίζουμε στον επόμενο αγώνα. Ευχαριστώ πολύ όλους μας στήριξαν.

 

ΚΑΣΤΑΝΑΣ

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Dave Mustaine – Ακυρώνει συναυλίες
Next Article Φθιώτιδα: Ο χορός του… Νεχωρίτη Φάνη Σπανού στα 1.500 μέτρα! [εικόνες-video]
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
2°C
Lamia
clear sky
2° _ 1°
50%
1 km/h
Τρ
11 °C
Τε
13 °C
Πε
15 °C
Πα
14 °C
Σα
14 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

209901be 318d 45f9 ba77 fbef38335ac7 | Lamianow.gr
TOP STORIESΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΣ Λαμία: Τέλος η ανοχή! Ο κόμπος έφτασε στο χτένι…

Photo 1768146299722 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγχωτική νίκη με Πρόοδο Ρωγών και στο +4 στην κορυφή ο Αστέρας Σταυρού (Αποτ., Βαθμ., Επομ.)

FB IMG 1768144041316 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν άντεξε μέχρι το τέλος! Ήττα στα Τρίκαλα για τον ΠΑΣ Λαμία (Φωτό)

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης