Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, στο πλαίσιο των Εορτών του Πάσχα και με γνώμονα την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, θα διοργανώσει αγώνα καλαθοσφαίρισης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στην πόλη της Χαλκίδας.
Ο συγκεκριμένος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», την Μεγάλη Δευτέρα (02-04-2018), με ώρα έναρξης στις 11.30 το πρωί.
Τις δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στην προαναφερόμενη αναμέτρηση, θα στελεχώσουν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας και του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.
Στο πλαίσιο της αθλητικής αυτής εκδήλωσης, θα συγκεντρωθούν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ένδυσης), τα οποία θα προσφερθούν στον Οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας.
Η είσοδος στον εν λόγω φιλανθρωπικό αγώνα θα είναι ελεύθερη για το κοινό και όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν και να τον παρακολουθήσουν.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.