Οδηγίες από την Αστυνομία προς του οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο. Η Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας στην ανακοίνωσή της ενημερώνει τους οπαδούς των δύο ομάδων για το πώς θα πρέπει να προσεγγίσουν το «Πανθεσσαλικό».
Αναλυτικά:
«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, περιόδου 2016-2017, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, το Σάββατο (06-05-2017) και ώρα 20.30΄, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., για τη διευκόλυνση της μετάβασης των φιλάθλων των δύο ομάδων στο γήπεδο, συνιστά :
Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω του Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Βελεστίνου, Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου και της Περιφερειακής Οδού.
Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω της Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Μικροθηβών, Εθνικής Οδού Βόλου – Μικροθηβών και στη συνέχεια μέσω των οδών του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου – Ν. Ιωνίας».
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.