Μετά τον χαμένο Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπάγερν, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επισημοποίησε με δηλώσεις του την απόφασή του να συνεχίσει στη Ντόρτμουντ και τη νέα χρονιά.
«Μίλησα πριν φύγω για διακοπές με την Ντόρτμουντ. Εξήγησα τις σκέψεις μου και πως θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Ήταν μια καθαρή και ιδιαίτερα ανοιχτή συζήτηση. Πάντως δεν προχώρησε η υπόθεση με καμία από τις ομάδες που με ήθελαν, οπότε θα μείνω εδώ. Μου αρέσει πολύ αλήθεια, αφού στη Ντόρτμουντ νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου», είπε.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.